Wipe & clean

't Groente Hart is een officieel verdeel- en adviespunt voor EM in Halle. Stuur een email naar sigrid@tgroentehart.be. Klik hier voor de catalogus met prijzen, toepassingen en extra informatie.

 

 

Wipe & Clean

 

Wipe & Clean is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel van Effectieve Micro-organismen.

 

Je kan deze vloeistof zonder geur kopen en er zelf je lievelinggeur (etherische olie) aan toevoegen.

Het is ook beschikbaar met munt en heilige basilicum. Ik ben fan van deze laatste!

 

In en rond ons huis leven miljarden bacteriƫn. Voor een aangenaam leefmilieu en een gezonder huis is het belangrijk dat de goede bacteriƫn in de meerderheid zijn. Dit kan met Wipe & Clean!

 

 

 

 

 

Gebruik Wipe & Clean preventief tegen kalkaanslag in het toilet of de douche, als algemeen reinigingsmiddel, voor je ramen, in de kattenbak, bij de afwas, bij de was of om onaangename geurtjes te bestrijden. Laat het even inwerken en je hebt een stralend resultaat!

 

 

Sigrid: 'Wipe & Clean is zeer zuinig in gebruik. Je gebruikt het verdund. Vooraleer ik begin af te wassen, spuit ik aangekoekte pannen even in en laat de EM hun werk doen. Nadien gaat de afwas super vlot. Nog een leuke toepassing: is je haar dringend aan een wasbeurt toe: meng een beetje W&C in water, spuit het met een sproeiflacon op je haar en je kan nog een dagje verder!'